Bendrovė „Jeep“ pristatė naujausią sėkmės susilaukusio kompaktiškojo visureigio versiją „Avenger 4xe“. Vien elektros energija varomas modelis buvo pripažintas 2023-ųjų Europos metų automobiliu, o dabar gamintojas siūlo versiją, kurioje pritaikyta novatoriška 4xe švelniojo hibrido pavaros technologija. Ši sistema leidžia ne tik sumažinti degalų sąnaudas ir teršalų emisiją, bet ir smagiai važiuoti bet kokiu reljefu.

„Naujasis „Jeep Avenger 4xe“ atspindi viso prekių ženklo lūžio tašką. Naujausioje mūsų sėkmingojo modelio versijoje „Avenger“ kompaktiškumas ir universalumas dera su visų varančiųjų ratų sistemos našumu. To rezultatas – gerokai dinamiškesnio vairavimo pojūtis. Naujasis „Avenger 4xe“ įtvirtina mūsų markės visais ratais varomų visureigių pasiūlą visuose segmentuose“, – komentavo „Jeep“ prekių ženklo vadovas Europoje Ericas Laforge’as.

Dėl elektrifikuotos pavaros naujasis „Avenger 4xe“ išsiskiria aukštomis sukibimo ir našumo bekelėje savybėmis. 136 AG (100 kW) išvystantis vidaus degimo variklis automobilyje sujungtas su dviem 21 kW galios elektros motorais, galinčiais sukti abi ašis ir užtikrinančiais iki 190 Nm galinių ratų sukimo momentą.

Dėl „galios kilpos“ technologijos visi naujojo „Avenger 4xe“ varantieji ratai puikiai sukimba su kelio danga, nepaisant baterijos įkrovos lygio. Tai leidžia sklandžiai ir užtikrintai vairuoti pačiu sudėtingiausiu reljefu pasižyminčiose vietovėse

Naujoji „Avenger 48V Mild Hybrid“ švelniojo hibrido sistema suteikia galimybę iš lėto važiuoti naudojant vien elektros energiją. Tai užtikrina automatinėje 6 laipsnių dviejų sankabų e-DCS6 pavarų dėžėje integruotas nedidelis elektros motoras.

 

Atitiks kiekvieno poreikius

„Avenger“ gama liudija prekių ženklo įsipareigojimą suteikti klientams pasirinkimo laisvę, palengvinti ir paskatinti prieigą prie elektrifikuotų transporto priemonių. Gamintojas siūlo įvairias galios sistemų parinktis, dvi transmisijas (automatinę ir mechaninę) ir dvi pavaros technologijas su tik priekiniais arba visais varomaisiais ratais, nes nori, kad šis modelis atitiktų kiekvieno vairuotojo poreikius ir lūkesčius.

Nesvarbu, ar bus pasirinkta pažangi elektromobilio technologija, ar elektrifikuota 48 V švelniojo hibrido sistema, ar tradicinis benzininis variklis, vairuotojai gali išsirinkti geriausiai  jų vertybes ir reikalavimus automobiliui atitinkantį „Avenger“.

„Avenger 4xe“ modelyje  bendrovė „Jeep“ 48 V švelniojo hibrido technologiją suderina su visų varančiųjų ratų sistema. Taip ji išreiškia siekį siūlyti Europos vairuotojams tvaresnių, prieinamų visureigių su visų varomųjų ratų sistema gamą. Šio prekių ženklo atstovai visuomet stengėsi atvirai bendrauti su auditorija ir pasitelkė visas galimybes, kad 4x4 transporto priemones pritaikytų įvairiausiems žmonių poreikiams.

Užsakymai naujajam „Jeep Avenger 4xe“ bus priimami nuo 2024 metų pabaigos.