2003 Golf 1.9tdi 74kw, variklio vibracija ir ESP lempute

Sukūrė Vartotojas 2015-12-09
2015-12-09 21:34
Vaziuojant pajutau, kad variklis dirba siurksciau, jauciasi didesne vibracija nei anksciau. Sustojau, kelis kartus pernauja uzvedziau masina, vibracija liko. Stovint po keletos minuciu uzsidege ESP lempute.
Toliau vaziuojant ji liko degti, variklis vibruoja stovint, pajudant is vietos, begejantis, ypac ant zemesniu apsuku, bet palaikant pastovu greiti, tarkim 70km/h, arba riedant su ijungta pavara, vibracija dingsta. Trauka siek tiek sumazejus, kuro sanaudos padidejusios. Pries savaite keisti tepalai. Degalus pilu is Statoil.
Speju kazkas su ipurskimo sistema, gal purkstukai...Gal kazkas susidure su panasia situacija? Kaip tai gali but susija su ESP? Ko tiketis servise? Nekarta "specialistai" apgavo, tai pries keliaujant i servisa noreciau isgirsti kitu zmoniu nuomone, aciu :)
53 / 0
2015-12-09 22:12
ei esp uzsidege ar kituose uzsidega abs praslydimo funkcija reiskia blogas degimas, gali but kad pagrindinio dirzo guoliukas sleivoja ar vandens pompa ir pasikeicia degimas, trukssmingiau dirba ir kartu vibracija atsiranda pasekmes nutruks dirzas, patarimas nevaziuot, gali but kad purkstukas blogas, trauka sumazetu ir vibracija butu, sedint masinoj, sukandus dantis net dantis kalena, gali but smagratis dar ... kiekvienai masinai gali but skirtingai
2015-12-10 10:53
Teisingai mąstai, nevažiuok į betkokį autoservisą, o nuvaryk ten, kur 100% atsako už savo žodžius ir kokybę.Kiti mano, ai nuvešiu garažiniams ar pigiesnian servisan , o išeina taip, kad pervažiuoja 5 servisukus tik laiką sugaišina ir pinigus išmeta, kurą išdegina.Todėl geriau iškart varyti į VW Centrą.Arba į kitą didelį gerai žinomą kuriame tikrai bus rimtas specialistas šios srities.Nes tai , kas užsidega skydelyje nieko nereiškia.Viai ne ESP gali būti, gali būt susiję aišku ir su abs ir esp kompu, bet gali būt ir visai kiti dalykai, pvz varlytė, degimas, dar kas.Pvz sutapo kad numirė varilio pagalvė ir nusprogo ABS daviklis kartu nuo vibravimo ar pan.Todėl pirma išsiaiškink, ar tikrai ten kur važiuosi yra specas, nes daug servisų tik girias kad atlieka diagniostiką, o ištiesų temoka klaidas pratrinti
2015-12-10 11:51


Toks vibravimas ir garsas kaip sitam video, tik dar ESP dega.
2015-12-10 13:40
Diagnostika parode, kad neveikia 1 purkstukas.
Ka patartumet, deti nauja ar naudota?
Keiciasi tik vienas ar visi 4?
Ar pats pakeitimas sudetingas?
2015-12-10 14:21
2015-12-10 13:40 rašė: Diagnostika parode, kad neveikia 1 purkstukas.
Ka patartumet, deti nauja ar naudota?
Keiciasi tik vienas ar visi 4?
Ar pats pakeitimas sudetingas?
Sveiki, pirma bandykit pursktukui pakeiskit naujas sandarinimo gumeles, jei nepades -dekit kita naudota.

Jūsų žinutė

Klausimai ir komentarai
Jei turite klausimų arba pasiūlymų, rašykite mums čia. Palikite savo kontaktus ir komentarą žemiau esančioje formoje. Stengsimės atsakyti kuo greičiau. Mūsų darbo laikas I-V 09:00 - 17:00.
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti