Gigakoncernas Volkswagen pristatė naująjį Scirooco R. Atnaujinta versija po kapotu slepia modifikuotą VW GTI 2.0l varikį iš kurio išspaustos 265 AG ir 350Nm sukimo momentas. Galią varomiems ratams (priekiniams) perduoda 6 bėgių mechaninė arba pusiau automatinė DSG tipo pavarų dėžė su dviem sankabom.

Mažas monstras įsibėgėja iki 100km/h per 6.5s su mechanika, arba per 6.4 su DSG pavarų dėže. Maksimalus greitis – 250 km/h.

Aišku laimė tai ne vien daug arklių, todėl Volkswagen patobulino naujojo Scirocco važiuoklę, ją sužemindami, taip pat aprūpino automobilį sportinėmis spyruolėmis bei amortizatoriais, taip pat patobulintas diferencialas bei, jei visdelto prireiks stabdyti, stabdžių diskai pakeisti į 13,6 colių priekyje ir 12,2 colių gale.

Taip pat patobulint aišvaizda. Ir taip neprastą Scirocco išvaizdą dar pagerina „piktesnis“ priekinsi buferis, su didelėm oro įsiurbimo angom, LED pažibinčiai, nauji šoniniai spoileriai, šiek tiek pakeistos grotelės, bei 18 colių ratlankiai. Beje, galinis buferis taip pat pakeistas ir dar pridėti tamsinti galiniai žibintai.

Salonas taip pat gavo dozę „tiuningo“. Dabar čia rasite sportines sėdynes, pertvarkytą „bardakėlį“ pakeistą vairo dizainą bei daug aliuminio apdailos.

Užsisakinėti šitą simpatišką automobiliuką galėsite jau šitą rudenį.