Šiaip atrodo, kad žmogus nuo to laiko, kai urviniai paimdavo savo žmoną už plaukų ir galvą daužydavo lazda, evoliucionavo pakankamai stipriai… Tačiau paskaičius šią istoriją gali pasirodyti kiek kitaip.
Desperatiška moteris, ieškanti savo sielos draugo, surado pakankamai intriguojantį būdą. Ji “pirkėjams” siūlo įdomų paketą.
Klasifikuotų skelbimų skiltyje, Salt Lake City’je, Utoje, ji paskelbė, kad tam, kuris su ja susitikinės ir galiausiai ją ves, ji dovanos 1992 Jeep Wrangler.
Deja, bet ji yra vyresnė už savo pažadėtąjį džipuką (jai 39 metai), todėl jai gali būti reikalingas kapitalinis remontas. Bet aišku viskas priklauso nuo to, kiek daug kilometrų ji yra “įveikusi” :)
Apie mašiną reklamoje sakoma, kad ji turi pakeliamą safari stogą vasarai, bei kietą viršų žiemai, o taip pat 33’’ padangas bei 3600kg gervę.
Apie save “pardavėja-nuotaka” taip pat pateikia šiek tiek techninių detalių: “aš esu pilnai “pakrauta”, mano priedai apima puikų humoro jausmą, švelnumo jaumą “garažo naktims”, puikią darbo etiką, sporto pripažinimą, logiško argumentavimo įgūdžius, “dirbk sunkiai kad galėtum smagiai ilsėtis” mentalitetą bei nuostabų sutarimą su vaikais”.
Į savo skelbimą dama įtraukia ir keletą terminų bei sąlygų:

  • Santuoka turi trukti ne mažiau nei 5 metus;
  • Rūpinimasis Jeep’u – privalomas;
  • Medau mėnuo – privalomas.

Taigi tiems, kurie susiviliojo šia “gyvenimo galimybe”, reikėtų paskubėti ir kreiptis į [email protected] (netgi jos mail‘as išduoda, kad vyrukas, ko gero, ves ne moterį, o automobilį) iki liepos 31d. Beje, pasiūlymas galioja tik vyrams, nes ji yra moteris iki kaulų smegenų.
Na ir kaip jums toks sandoris? Dominantis? :)