Ką gautume sudėjus šiuos tris kintamuosius – trenktą šeimininką, automobilį ir gyvūną – į vieną krūvą? Arba netyčia į automobilį įsirėžusį gyvūną, arba per prievartą į automobilį „įsodintą“ gyvūną. Ši istorija apie antrąjį variantą.
Ne vienas ir ne kartą esame pasijuokę iš sukurtų įstatymų (nes atrodo, kad taip atsitikti negali), tačiau tokiais atvejais kaip šis tuos „juokingus“ įstatymus vistik tenka prisiminti. Du vyrai įtariamai pririšo gyvą bulių prie Buick‘o durų rėmo ir tempė jį keliu į kitą ganyklą. Tokios kelionės išsekintas, sužalotas ir sukruvintas, bulius yra prižiūrimas veterinarų.
Vyrai aiškina, kad bulius buvo labai užsispyręs ir šis kartas, kai tokiu būdu bandė perkelti jį į kitą ganyklą, nebuvo pirmasis. Vyrai yra sulaikyti ir bus baudžiami už gyvūno žalojimą.
Iš nuotraukų ir video galite matyti, kad šis aprašytas atvejis tikrai ne vienetinis. Jei jau kyla noras „transportuoti“ gyvūną, geriau pasimokyti iš kitų gudruolių. O labiausiai tai turbūt reikėtų mokytis iš džentelmeno su Pontiac Grand Am :)