Remiantis 2019 metais atliktos įtakingiausios Jungtinėje Karalystėje automobilių savininkų apklausos „Driver Power“ rezultatais, geriausia gamintoja saugumo įrangos kategorijoje buvo paskelbta „Subaru“ kompanija. 

Pirmojoje vietoje ji atsidūrė įveikusi 29 kitus gamintojus.

Savo gaminamų automobilių saugumui „Subaru“ visuomet skyrė ypatingą dėmesį. Kompanija džiaugėsi, kad nuolatinės pastangos buvo pripažintos automobilių savininkų iš Jungtinės Karalystės.

Ilgametė patirtis ir nauja vizija

Saugumo bandymus „Subaru“ atlieka nuo septintojo dešimtmečio pradžios, dar gerokai prieš šiuos bandymus pradedant visoje pramonės šakoje. 

Visų „Subaru“ visureigių (taip pat „Impreza“ ir „Levorg“) saugumas įvertintas visomis penkiomis „Euro NCAP“ žvaigždutėmis. 

Į standartinę „Subaru“ automobilių komplektaciją įtraukta daug naujausių saugos technologijų. 

Kompanija ir toliau pasiryžusi rūpintis visų eismo dalyvių gerove. 

Tai byloja neseniai paskelbta vizija: siekiama ne vėliau kaip 2030 metais iki nulio sumažinti su „Subaru“ automobiliais susijusių mirtinų eismo įvykių skaičių.

Klientų įvertinimas – svarbiausias

„Subaru UK“ vykdomasis direktorius Chrisas Grahamas komentuodamas šį laimėjimą taip pat pasidžiaugė, kad „Subaru“ saugos sistemų kokybę įvertino svarbiausi žmonės – automobilių savininkai. 

„Šis įvertinimas patvirtina „Subaru“ nuolatinį siekį kurti saugiausius šiuolaikiniais keliais važinėjančius automobilius, pasitelkiant naujausias technologijas, kurios visuose visureigiuose komplektuojamos kaip standartinė įranga“, – pažymėjo jis.

Vyriausiasis „Auto Express“ redaktorius Steve‘as Fowleris patvirtino, kad nuo senų laikų „Subaru“ garsėja kaip patvarių ir kokybiškų visais ratais varomų modelių gamintoja. 

„Visai neseniai pagrindine „Subaru“ modelių įranga tapo „EyeSight“ technologija. 

Tai gerai apgalvotų saugos sistemų, naudojančių kelias situaciją kelio priekyje stebinčias kameras, komplektas. 

Šiais metais mūsų „Driver Power“ apklausoje dalyvavę automobilių savininkai vienodai aukštai įvertino „Subaru“ saugos įrangą, todėl kompanija išsiveržė į priekį, aplenkdama net gerokai didesnius gamintojus“, – komentavo jis.

Šaltinis: http://technologijos.lt