Detroitas parodo, ką turi. Šiaurės Amerikos tarptautinė automobilių paroda atvėrė duris sausio 7 d. Detroite. Reginys nuteikė optimistiškai. Pasigrožėkit įspūdingiausiais modeliais. 


 

 



 

Ford Fusion

2013 metų Ford Fusion be abejonės buvo vienas iš Detroito parodos žvaigždžių. Kas mus žavi, tai, pirmiausia, jis yra patrauklus, prienamas Ford produktas, sukurtas konkuruoti su prabangesniais sedanais, kurių kaina yra 10 000 dolerių ar didesnė.

 

 

 

 

Dodge Dart

Čia ne pokštas: 2013 Dodge Dart buvo vienas iš šilčiausiai parodoje priimtų automobilių. Jis gana patrauklus, įperkamas, mažas automobilis, kuris gali padėti pataisyti Chrysler reputaciją. Nebent pasirodys, kad tai naujas Neon.

 

 

 

2014 Maserati Kubang

2014 Maserati Kubang yra atsakymas Porsche Cayenne. Šis sportinis SUV gamins Chrysler Detroite, naudodami tas pačias konstrukcijas kaip Jeep Grand Cherokee ir Mercedes M klasė. Be to, jis turės Ferrari paruoštą variklį.

 

 

 

VW E Bugster Concept

Nėra pagrindo galvoti, kad VW iš tikro pagamins šį visiškai elektrinį dvivietį Beetle kabrioletą, bet į jį smagu pažiūrėti. Konceptinis automobilis varomas 114 AG elektriniu motoru. Palaikomas ličio jonų baterijos, tinka 100 mylių važiavimo nuotoliui.

 

 

 

Audi Q3 Vail Concept

 

Audi pristatė konceptinį žiemos sportui pritaikytą mini SUV su video teigiančiu, kad tai tinkamiausias automobilis pašėlusiems ledo kopinėtojams. Realybėje atrodo kiek kitaip. 340 AG 2.5 litro penkių cilindrų variklis bus puikus automobilis turtingiems apylinkės tėveliams.

 

 

 

BMW i8

 

Didesnis iš dviejų BMW pakraunamų konceptinių modelių, i8, turi priekinį elektrinį variklį, ličio jonų akumuliatorių, kurios užtenka 20 mylių važiavimui vien elektra. Gale įtaisytas trijų cilindrų variklis. Kad ir kaip konceptiškai tai atrodytų, tikimasi kažkokią i8 versiją į rinką paleisti jau kitų metų pabaigoj.

 

 

 

BMW i3

BMW visiškai elektrinis miesto automobilis, i3, taip pat turėtų tapti realybe kitais metais. Jis 20 procentų lengvesnis nei Nissan Leaf. Jis bus varomas priekiniu elektriniu motoru ir ličio jonų baterijomis, kurių užteks apytiksliai 100 mylių važiavimui.

 

 

 

Acura NSX Concept

 

Acura hibridinis konceptinis automobilis, varomas V6 variklio ir trimis elektriniais motorais, buvo vienas parodos netikėtumų. Acura teigia pasistengsiantys paleisti į produkciją automobilį, padarytą pagal šį modelį, per ateinančius tris metus, ir mes tikimės, kad taip ir atsitiks.

 

 

 

Cadillac ATS

 

Pirmas per dešimtmečius kompaktiškas Cadillac, kuris taikosi į mažą prabangų vokišką sedaną. ATS atrodo sukurtas maksimaliai smagiam vairavimui. Galiniais ratais varomas sedanas yra lengvesnis nei BMW 335i ir yra galimybė jį įsigyti su trimis skirtingais varikliais: 200 AG 2.5 keturių cilindrų, 270 AG 2.0 litrų keturių cilindrų ir 318 AG 3.5 litrų V6.

 

 

 

 

Mercedes-Benz SL

 

2013 metams Mercedes pakeitė dizainą SL roadster'iui, padarydami jį 125 kilogramais lengvesniu.

 

 

 

 

Porsche 911 Cabriolet

 

Dar vienas parodos gražuolis - vokiškas sportinis kabrioletas. Perkurtas 911 Cabriolet, kaip ir Mercedes SL, pasirodys prekyboje šį pavasarį.

 

 

Hyundai Veloster Turbo

 

Iš tiesų, panašu, kad Velsoter reikėjo galios: turbokompresorius, tiesioginio įpurškimo 1.6 litrų keturių cilindrų variklis ir 201 AG. Neblogas pakitimas nuo 138 AG standartiniame Veloster, kuris parduodamas dabar.

 

 

 

Lexus LF-LC

 

Teoriškai, Lexus LF-LC konceptinis automobilis yra galiniais ratais varomas hibridas. Realybėje, tai nuostabaus dizaino užduotis, leidžianti žvilgtelėti kur link suks Lexus dizainas per ateinančius metus.

 

 

 

 

Lincoln MKZ

 

Lincoln teigia, kad MKZ konceptas skirtas įgnybti Ford prabangiam prekiniam ženklui. Jis pasirodys prekyboje jau vėliau šiais metais.