Michael‘is Schumacher‘is prisipažino, kad jis yra itin patenkintas kiek anksčiau šią savaitę pravažiuota kartingų sesija. Dėl Frank Williams, kuris užtikrino, kad Šumis Ferrari F60 kabinos neišvys iki pat pirmosios European Grand Prix pratybų sesijos, Schumacher‘is turėjo susirasti kitus būdus savo treniruotėms ir taip pasiruošti grįžimui į F1.
Kartingus jis pasirinko dėl to, kad norėjo išbandyti visą savo kūną. Kaip jau kitą dieną Šumis patvirtino, jis yra patenkintas važiavimo rezultatais ir įsitikino, kad fizinė jo būklė yra tinkama lenktyniauti F1 varžybose. 
„Mes turėjome dvi puikias važiavimo kartingu dienas ir aš puikiai išnaudojau laiką. Rankos, viršutinė kūno dalis, pečiai, kaklas – viskas buvo puikiai treniruojama“, savo asmeniniame puslapyje paskelbė septyniskart pasaulio F1 čempionas.
Be to, kad mėgavosi treniruotėmis, Schumacher‘is taip pat galėjo džiaugtis ir žmonos Corina‘os draugija. Ji trasoje buvo ne vien dėl moralinės paramos, o dar ir dėl to, kad atšvęstų judviejų 14-ąsias vestuvių metines. Po treniruotės Ferrari jiem užtikrino romantišką vakarą.
Artimiausiomis dienomis čempionas treniruosis savo namuose, Šveicarijoje.