Kaip sufleruoja pats automobilio pavadinimas, šiame naujajame Clio modelyje, be keleto išskirtinių savybių, bus įmontuota ir Tom Tom navigacijos sistema. Renault neseniai paskelbė, kad riboto tiražo Tom Tom pardavimai bus pradėti Prancūzijoje dar šį mėnesį.
Clio Tom Tom Edition yra paremtas išraiškingu įrangos lygiu, kuris apima priekines ir šonines oro pagalves, ABS su EBD ir EBA, elektra valdomus priekinius langus, chromuotas durų rankenas, padangų pripūtimo rinkinį, „See-you-home“ šviesos funkciją, rankinio valdymo klimato kontrolę bei  išskirtinai šiai versijai sukurtą Tom Tom ženklelį.
Kaip jau buvo minėta, šis ribotas Tom Tom tiražas bus parduodamas tik Prancūzijoje, o klientai galės rinktis iš dviejų kėbulo tipų – penkių durų hečbeko arba universalo ir 5 variklio konfigūracijų - 1.2 16V 75, 1.2 16V E85, TCe 100, dCi 70 bei dCi 85. Kainoraštis prasideda nuo 14.850EUR už 1.2 16V 75 penkiadurį hečbeką ir baigiasi 18.100EUR už dCi 85 universalą.
Grįžtant prie „TomTom“ navigacijos sistemos galima paminėti, kad ją sudaro 5,8 colių LCD ekranas, kuris užtikriną lengvą priėjimą prie svarbių duomenų, tokių kaip eismo srautai, greičio apribojimo įspėjimai ir fiksuotos greičio kameros. Žemėlapio duomenys gali būti lengvai atnaujinami naudojant integruotą 2GB SD kortelę, kuri suteikia galimybę vartotojui parsisiųsti naujus failus naudojant interneto jungtį ir persikelti juos į automobilio navigacijos sistemą.