Visada yra ganėtinai sunku apibrėžti tokias savybes kaip „pati geriausia“ transporto priemonė, tačiau italų automobilių gamintoja Fornasari, atrodo, bando žengti būtent tuo keliu, paskelbdama apie serijinę Racing Buggy gamybą. Automobilio dizainas yra toks pats ekstremalus kaip ir jo galimybės, taigi tai neabejotinai turėtų sulaukti pikėjų palankumo.
Šiame „žvėryje“ bus montuojamas General Motors aštuonių cilindrų 7.0l variklis, su 610AG ir 748Nm sukimo momentu ties 5100 ir 6100 aps/min. Maksimalus jo greitis ribojamas iki 280km/h.
Su tiek arkliukų, nukreiptų į 4WD sistemą su 60% galiniu sukibimu ir 40% priekiniu, pagamintą RR600 važiuoklės pagrindu, šis automobilis turėtų neabejotinai įveikti savo konkurentus.
Tai tikrai didelis automobilis, kurio ilgis – 5.20m, plotis – 2.15m, aukštis – 1.85m ir svoris – 1600kg. Be viso kito jis ir stebėtinai greitas – iki 100km/h jis įsibėgėja vos per 3.8sek. Taip pat greitai, kaip Corvette ZR1.
Prieš atmetant šį automobilį kaip netinkamą ir nepatrauklų dėl gremėzdiško kompiuterinio atvaizdavimo ir priskiriant jį vien tik purvinų offroad lenktynių kategorijai turėtumėte žinoti, kad planuojama, jog tai bus penkiavietis, prabangus serijinis automobilis (aišku aš pritariu, kad į pastarąjį jis kol kas tikrai nepanašus, bet gal kada...), su kuriuo bus galima važinėtis gatvėse. Pasak kompanijos, kaina Europos rinkoje prasidės nuo ne mažesnės, nei 80K EUR kainos. Apie tai, kada automobilis bus pradėtas gaminti ir pasieks pirkėją bei kiek jų planuojama pagaminti, žinių nėra.