Apie vieną istoriją, o kitaip tariant sandėrį, kuomet dovanojamas automobilis, autogidas jau rašė. Ši istorija yra šiek tiek susijusi. Tik laimei šį kartą niekam nieko vesti nereikia :) O ir viskas kainuoja gerokai daugiau.
Jungtinėse Valstijose vienas prabangaus namo savininkas desperatiškai bando parduoti savo gyvenamąjį būstą ir norėdamas patraukti potencialių klientų dėmesį po to, kai namo kainą jau sumažino nuo 2 milijonų JAV dolerių iki 1.799.000, asmeniui, kuris nupirks jo turtą, jis žada pridėti taip vadinamą „bonusą“ – svajonių automobilį.
Norite kažką sužinoti apie automobilį? Na kaip jau iš straipsnio pavadinimo matote, tai yra Bentley. Tikslus jo modelis? Tai 2007 Bentley kabrioletas, nuriedėjęs mažiau nei 15.000 mylių. Pasak automobilio šeimininko, tai buvo pirmasis Bentley San Diego‘e ir kad už automobilį jis mokėjo daugiau nei 200K JAV dolerių.
Ir tai dar ne viskas. Į namo kainą taip pat įskaičiuoti visi baldai, vaizdai į vandenyną ir šiuolaikinis puošnus namas.
Na... Tiesiog nusipirkti Bentley kainuotų gerokai pigiau,  nei kainuoja namas su dovanojamu automobiliu, bet kas žino – gal ir atsiras toks, kuris namą pirks ne dėl namo, o dėl dovanojamo automobilio :)