Kiek kartų teko matyti žiūrovus ar fotografus/operatorius ralio metu sužalotus vien dėl to, kad stovėjo draudžiamose zonose? Ko gero daugiau kartų, nei išeina atsiminti.
Rusijoje įvykusio incidento metu, du kvailiai (ir tai sušvelnintas jų apibūdinimas) operatoriai žaidė su savo likimu stengdamiesi pagauti geriausius kadrus.
Koks rezultatas? Nissan Patrol vairuotojas nesuvaldė savo automobilio ir partrenkė vieną operatorių bei pervažiavo per kitą. Laimei po įvykio abu operatoriai patys atsistojo ir pasitraukė nuo trasos – tad bent jau ta smegenų dalis, kuri reguliuoja judesius, tuo metu suveikė (keisčiausia, kad niekas iš žiūrovų neatėjo į pagalbą). Informacijos, ar jei patyrė sužalojimus, nėra. Bet kokiu atveju save jie turėtų laikyti tikrais laimės kūdikiais ir džiaugtis vien dėl to, kad liko gyvi.
Kalbant apie Nissan vairuotoją, visiem aišku, kad pergalė varžybose yra svarbiausia, tačiau kad ir kaip kvailai du operatoriai elgėsi stovėdami trasoje, vis tik jie yra žmonės ir vairuotojas galėjo bent stabtelėti pasiteirauti ar bent žvilgtelėti, ar viskas ok...