Kaip jau buvo minėta anksčiau, vienu ar kitu gyvenimo tarpsniu visiems Nissan automobiliams pristatomas NISMO tiunigo paketas. Šį kartą apie naują NISMO paketuką Nissan 370Z modeliui. Beje, jau antrąjį. Pirmasis buvo NISMO 370Z, o dabar – Nissan 370Z Yellow.
Šis patiunintas NISMO Yellow modelis išsiskiria dėl savo „maksimaliai geltonos“ spalvos (taip spalvą apibūdina NISMO), derinamos su juodais 370Z užrašais ant šonų, bei 19 colių ratlankių.
Viduje geltona spalva derinama su kontrastuojančia juoda oda bei zomšinėmis sportinėmis sėdynėmis. Vidus taip pat pasižymi integruota palydovine navigacijos sistema, specialiais kilimėliais bei BOSE audio sistema su 8 kolonėlėmis bei 6 CD grotuvu.
370Z Yellow modelyje naudojamas 3.7l V6 variklis su 331AG. Greičių dėžė gali būti arba standartinė 6 pavarų mechaninė, arba 7 pavarų automatinė. Iki 100km/h automobilis įsibėgėja per 5.3sek ir maksimalus jo greitis – 250km/h.
Pirmieji automobiliai (beje, tiražas bus ribotajamas, tik kol kas nėra žinoma, iki kelių ar keliasdešimties modelių) Jungtinės Karalystės pirkėjus pasieks Rugsėjį. Modelio su mechanine pavarų dėže orientacinė kaina – 128K lt, o su automatine pavarų dėže – 134K lt.