Po nesibaigiančių pagyrų CLK 63 AMG Black Series Mercedes Benz automobiliui natūralu būtų tikėlis, kad Top Gear vedėjas Jeremy Clarkson’as turėtų girti ir galingesnį modelį SL AMG Black Series. Tačiau ši išankstinė nuostata yra visiškai klaidinga. Naujajame sezone Clarkson’as šį automobilį smarkiai iškritikavo.
Remiantis gamintojų duomenimis, automobilis atrodo perspektyviai – 6.0l bi-turbo 12 cilindrų variklis su 670AG ir įspūdingu 1000Nm sukimo momentu.
Per lenktynes su Mercedes-McLaren SLR, SL modelis gerokai atsiliko tiesiosiose, bet kompensuodavo tą atsilikimą posūkiuose.
Galvojantiems, kad SL 65 AMG Black serija skamba labai gerai, Clarkson’as atkreipia dėmesį į keletą trūkumų. Nepaisant to, kad automobilis yra “neįsivaizduojamai greitas” su maksimaliu 320km/h greičiu, pasak Clarkson’o, SL 65 modelio sukibimas yra itin prastas ir vienintelis būdas realiai jį vairuoti yra važiuojant lėtai. Net ir prabangios funkcijos nepadeda pagerinti Jeremy nuomonės apie automobilį. Jis sako, kad tai nepatogiausia transporto priemonė žmonijos istorijoje. “Tai lyg sėdėjimas ant akmenų krūvos”. Ir dėl ko visa tai? Ogi dėl vientisų anglies pluošto sėdynių iš Mercedes “baisios kančios” serijos :)
Clarkson’as savo šneką apie šį modelį pabaigia sakydamas, kad Black yra tinkama SLR alternatyva, bet neverta už ją prašomos kainos.