S&S Cycle išleido reprodukciją, pavadintą K-Bobb. K-Bobb gaminimas 1946 metais pagaminto senovinio FLH Bobber pagrindu. Motociklas buvo pagamintas pagal Flathead Power užsakymą ir pasižymi šiuolaikinėmis technologijomis.
Nors motociklas yra pilnai funkcionuojantis ir, atrodo, būtų galima juo džiaugtis, K-Bobb yra klasifikuojamas kaip parodomasis modelis ir skirtas tik nuvažiuoti ir grįžti iš parodų. Kasdienis vairavimas yra draudžiamas, nes motociklo CO2 išmetimas neatitinka standartų.
Deja artimiausiu metu tikrai nenusimato, kad šis draudimas bus atšauktas. Dar blogiau – atsižvelgiant į valdžios reikalavimus, per metus gali būti pagaminti tik 24 K-Bobb, taigi visiems, norintiems jį įsigyti, gali tekti palaukti savo eilės.
Kalbant apie technines retro, tačiau tuo pačiu modernaus motociklo detales, K-Bobb yra varomas Flathead Power KN93 variklio, su 4 pavarų greičio dėže bei specialia užvedimo sistema.
Visa tai užtikrina malonų vairavimą, tačiau reikia dar kartą paminėti, kad šio motociklo savininkas visais privalumais galės džiaugtis tik kelis kartus per metus.
Šiuo metu siūloma gamintojo kaina yra $24,750.