Individualiam vartotojui pritaikyti Bugatti Veyron automobiliai yra praktiškai toks pats įprastas reikalas kaip ir standartiniai Bugatti automobiliai. Tačiau nei vieni, nei kiti automobiliai toli gražu nėra įprasti.
Mansory vyrukų patobulintas Vincero Bugatti Veyron pirmą kartą pristatytas buvo šių metų kovą Ženevoje. Šį kartą vyrukai nepagailėjo didžiulės savo patiuninto automobilio fotografijų galerijos.
Vincero Bugatti Veyron, kaip ir kiti Bugatti automobiliai, pasižymi dideliu po kapotu slepiamų arklių kiekiu. Jų šiame automobilyje – net 1109 (827kW). Toks pats įspūdingas ir sukimo momentas – 1310Nm (967lb-ft).
Papildoma galia šiame automobilyje gaunama dėl pagerinto oro įsiurbimo ir išmetimo sistemų, o taip pat ir dėl papildomo variklio sureguliavimo.
Vengiant populiarios matinės spalvos tentendijos, Mansory’io Vincero yra blizgus nuo priekio iki galo. Didžioji dalis automobilio paviršiaus yra dengta juoda spalva, tačiau su išpurkštais chromo akcentais grotelėse bei tamsaus cromo akcentais automobilio šonuose.
Automobilio viduje – tipiški Mansory’io prisilietimai: dviejų tonų juodos ir baltos spalvų akcentai. Interjero unikalumą užtikrina audinio elementai.
Automobilis išskirtinai pardavinėjamas tik “Prestige Cars” Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Tiems, kurie nori Mansory’io patobulinimus pajusti savo kailiu, prie Veyron kainos reikėtų “pasitaupyti” dar vieną milijoną JAV dolerių, nes tiek kainuoja tiuningo paketas.



Foto iš motorauthority.com