Dar iki praėjusių metų pabaigos BMW tobulino savo visiškai naują sedaną, kuris turėjo pasirodyti po 2009 metų 7 serijos vėliava, tačiau pasaulinė ekonominė krizė ir krintantis vokiečių automobilių gamintojo pelnas reikalus pasuko kiek kita linkme. BMW nusprendė atsisakyti brangaus modelio kūrimo ir vietoj to visas jėgas sukoncentravo į jau esamą 7 seriją. Šiandien oficialiai buvo pristatytas M Sport paketas.
M Sport paketas apima išorinius atnaujinimus, kurie automobiliui suteikia sportiškesnę išvaizdą, o interjero atnaujinimas sustiprina vairuotojo ir automobilio „sąsają“.
Į atnaujinimo paketą įeina BMW M pavarų svirtis, sportinės sėdynės su odiniais apmušalais, M vairas su įvairių funkcijų mygtukais ir M pakojis bei anglies pluošto apdaila.
Be tradicinės šešių spalvų paletės klientas taip pat gali pasirinkti ir išskirtinę anglies juodumo metalic spalvą.
Visą pakeitimų gamą užbaigia M 19‘‘ lengvojo lydinio ratlankiai su skirtingais padangų dydžiais priekyje ir gale. Kaip papildoma pasirinkimo galimybė yra M 20‘‘ lengvojo lydinio ratlankiai, taip pat su skirtingais padangų dydžiais priekyje ir gale.
Beje, į M Sport paketą įtraukta ir BMW Dynamic Drive sistema.
Interjero apdailai salone naudojamas aliuminis, išskyrus 760i ir 760Li modelius. Juose salonas bus dekoruotas medžio detalėmis.
Vartotojams BMW M Sport paketas turėtų būti prieinamas nuo šių metų rudens, o kaina kol kas neskelbiama.