ABT Sportsline tiuningo kompanija turi gerų žinių KTM X-BOW savininkams. Naujajame tiuningo pakete – papildomos 60 arklio galių.
Sportiniame automobilyje KTM X-BOW su Audi TSFI 2.0l V4 varikliu galią ABT tiuneriai nuo standartinių 240AG kilstelėjo iki 300AG ir sukimo momentas išaugo nuo 310Nm iki 400Nm.
Atsižvelgiant į nedidelį automobilio svorį (790kg), galios ir svorio santykis yra 380AG/t. Šis pakeitimas leidžia automobiliui 100km/h greitį pasiekti per 3.5sek (kai tuo tarpu standartinis tokį patį greitį pasiekia per 3.9sek).
Šio paketo kaina – šiek tiek daugiau nei 21K litukų, įskaitant įdiegimo kainą bei dvejų metų garantiją. Beje, šis ABT tiuningo paketas gali būti pritaikytas visiems X-BOW modeliams.
KTM X-BOW vadybininkas Jungtinėje Karalystėje Jeff Lau teigia, kad X-BOW su lenktyninių automobilių įkvėpta važiuokle bei moderniu aerodinaminiu paketu visada keliauja „koja į koją“ su technologinėmis naujovėmis ir yra viena egzotiškiausių transporto priemonių (hm.. na gal ir yra...). Šis atnaujinimo paketas užtikrins, kad X-BOW savininkai visiškai saugiai galės patirti dar didesnį ekstremalų pasitenkinimą savo automobiliais.
Žemiau – trumpas video apie šį automobilį.