Kaip pasakytų statybininkas Ramūnas – įspūdingai įspūdinga :)

Nuo mojuojančio rankomis žmogeliuko, Kia Soul, riedančios keliu iki Soul logotipo – visa tai stunt komanda, su keliomis dešimtimis, o tiksliau beveik šimtu Kia Soul automobilių atliko prieplaukoje šalia krovininio laivo.

Šis pasirodymas buvo atliktas Hyundai/Kia „stunt driving“ komandos, kuri youtube vartotojams žinoma dėl ne vieno įdomaus video.

Nors video pabaigoje beveik šimtas Kia Soul automobilių, atlikusių efektingą pasirodymą, suvažiuoja atgal į krovininį laivą, vartotojai sunerimti neturėtų. Kia užtikrina, kad nei vienas iš pasirodyme dalyvavusių automobilių nebus parduodamas.

Kia savo Soul modelį išleido 2008 m. ir nuo tada jį stipriai reklamuoja. Vienas Soul automobilis buvo pasiūlytas kaip prizas 2009 FIFA Interactive World Cup laimėtojui, kitas – apdovanoti Xbox360 žaidėjus ir dar vienas, pagamintas pagal individualų užsakymą – Adult Swim Kia Soul Hence varžybų laureatui.

2010 m. Kia Soul suteikia platų standartinį saugumo priemonių asortimentą, įskaitant priekinių sėdynių atramas galvai, pažangias dvigubas priekines oro pagalves, stabdžių antiblokavimo sistemą (ABS), elektroninio stabilumo kontrolę (ECS), traukos kontrolės sistemą (TCS), elektroninį stabdžių paskirstymą (EBD), stabdymo asistento sistemą (BAS) bei padangų oro slėgio stebėjimo sistemą (TPMS).

Šiuo metu galimi du Soul variklių tipai – arba 1.6l su 122AG, arba 2.0l V4 su 142AG. 2.0l V4 variklis gali būti arba su 5 pavarų mechanine, arba su 4 pavarų automatine transmisija.

Taigi, grįžtant prie video – gaila, kad pateikta tik darbinė medžiaga, bet vistiek - atrodo neblogai.