Ne ne, prancūziškai rašyti nepradėjau. O ir šiaip nei pavadinimas, nei automobilis ir net „tiuningo“ kompanija su Prancūzija neturi nieko bendro.
JE Desing – taip savo patiunintą Scirocco modelį pavadino vokiečių tiuningo kompanija JE Desing, taip „įstodama“ į, drįsčiau sakyti, gausias gretas tų, kurie šį automobilį yra bandę tobulinti.
Aha, galite sakyti, kad jau net nebeįdomu žiūrėti į dar vieną Scirocco versiją, nes iš tiuningo garažėlių jų išriedėjo ne viena, tačiau prieš padarant išvadas siūlyčiau apžiūrėti nuotraukas. O jau tada spręsti – verta dėmesio visa tai, ar ne.
Be tos žalios automobilio išvaizdos, kurią matote nuotraukose, JE Design prisilietė ir prie variklio, jo galią padidindama 25%. Tai reiškia, kad automobilio galingumas nuo 140AG padidėjo iki 180AG (aišku lyginant su kokiu Bugatti Veyron Grand Sport 1000 arkliukų šitie skamba juokingai, bet vistiek...). Taip pat nuo 320Nm iki 400Nm prie 1750-2500 aps/min padidėjo ir sukimo momentas. Dėl šių patobulinimų maksimalus automobilio greitis išaugo iki 213km/h, o iki 100km/h įsibėgėja per 8.4sek.
Dviejų litrų TDI CR Scirocco JE Design siūlo paketą su arkliukais, kurių skaičius svyruoja tarp 170 ir 205AG. Naudodamas pastaruosius patobulinimus automobilio maksimalus greitis išauga iki 229km/h.
Už papildomą sumą galima įsigyti nerūdijančio plieno duslintuvas bei nuleidimo spyruokles, kurių dėka automobilis prie kelio dangos priartėja 30mm, o taip pat 19 colių ratlankius bei į viršų atsidarančias duris.