Prieš keletą dienų buvo apžvegtas Shelby GT500 Super Snake paketas Mustang‘ui. Dabar metas kitam amerikietiškam „gražuoliui“ – Dodge Challenger, kuriam patobulinimų paketuką SRT8 Competition/Plus sukūrė tiuningo įmonė Hurst Competition. Ir turėčiau pasakyti, kad jis tikrai vertas kievieno už jį prašomo cento iš tų 18.495 JAV dolerių (automobilio kaina čia neįskaičiuota).
Hurst tiuningo versija bus prieinama tiek R/T 5.7 Hemi, tiek 6.1 STR8 Hemi Challenger‘io versijojoms. Labiausiai dėmesį traukiantis akcentas, tai pasirinktas spalvų paketas, naudojamas tiek viduje tiek išorėje – tai raudona, mėlyna, balta ir sidabrinė, bei Hurst odinis interjeras.
Competinion/Plus Challenger puikuojasi tradicine balta apskritimo formos bėgių perjungimo svirtimi su papildoma juoda perjungimo svirtimi, įdėta į daiktadėžę tam atvejui, jei pabostų baltoji.
Į paketą taip pat įeina aliuminio ratlankiai su grafito pilkumo „stipinais“ ir tradiciniais raudonai juodais Hurst „H“ logotipais. Ratai „aprengti“ BF Goodrich KWD padangomis. Automobilio galas puikuojasi nerūdijančio plieno išmetimo sistema. Kiti ryškiausi Challenger patobulinimo momentai – K&N oro filtras bei Eibach pakaba, su reguliuojamomis spyruoklėmis.
Hurst Performance pirmininkas oficialiame pareiškime teigia, kad Hurst Competition/Plus paketas yra vienas sėkmingiausių automobilių ir lenktynių istorijoje.
Na, ir kaip ir su visais tokiais širdžiai mielais automobiliais, taip ir šiuo atveju, patiunintų Dodge‘ų bus išleistas ribotas tiražas.