Kai kalba pasisuka apie „lenktynines“ mašinas, vairuotojai jau turi keletą pasirinkimų, tokių kaip KTM X-Bow ar Caparo T1. Naujosios Zelandijos kompanija Hulme, tikėdamasi sudrumsti šiuos ramius vandenis, kuria savo lenktyninį automobilį, vairuotojui suteikiantį F1 bolido vairavimo įspūdį. Ir aišku tokį, kurį būtų galima vairuoti ne tik lenktynių trasoje.
Nors Naujosios Zelandijos ir negalima pavadinti lenktyninių auto Meka, tačiau tai nesustabdė įmonės įkvėpimo sukurti superauto, vertą vienintelio Naujosios Zelandijos F1 pasaulio čempiono
Denny Hulme vardo (pergalė pasiekta 1967m).  Kaip jau galėjote pastebėti, įmonė pavadinta būtent jo vardu.
Hulme superautomobilio projektas jau vystomas apie penkerius metus, ir šiuo metu įmonė pristato 3 skirtingus modelius, įskaitant ir ekstremalųjį CanAm modelį, skirtą pagerbti du Denny Hulmes laimėtus CanAm čempionatus. Šis modelis varomas GM LS7 V8 varikliu, generuojančiu 600AG (448kW), o jo masė yra maždaug 1000kg. Ateityje šie rodikliai gali būti dar įspūdingesni.
Apie kitų dviejų modelių variklius – Hulme Spyder ir Hulme F1 – kompanija kol kas nutyli, tačiau sklinda kalbų, kad šiuo metu derasi su keletu gamintojų. Tame tarpe su dviem, kurie gamina variklius F1 bolidams.
Hulme Spyder tikimasi baigti 2010 metais. Tuo tarpu tikslus Hulme F1 kūrimo grafikas kol kas neatskleistas, bet, remiantis Freemantle ir Hulme, F1 bus dvivietis gatvių superauto.
Visų trijų modelių kaina kol kas lieka neaiški, tačiau Freemantle apskaičiavo, kad Hulme CanAm, senojo kontinento prekyboje pasirodysiantis 2010m, kainuos apie 280.000EUR.
Šiuo metu įmonė nepriima jokių užakymų, kol nebus baigtas ES standartus atitinkantis sertifikavimas, tačiau sako, kad susidomėjimas jų projektu yra didžiulis.