Praėjusį savaitgalį grafo namuose vakariniame Sasekse, Anglijoje, įvyko kasmetinis Goodwood‘o greičio festivalis. Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais šis renginys pritraukė ne tik daugybę automobilių fanų iš viso pasaulio, bet ir įžymias asmenybes (Jay Leno, Peter Fonda, Jesse James ir kt.), gamintojus bei automobilių sporto komandas.
Hillclimb 1,16 mylios varžybos, vykstančios Goodwood dvaro keliuose, sutraukė didžiausią lankytojų dėmesį. Kalvą atakavo tokios transporto priemonės kaip Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss (vairuojama pačio Moss), Bertone Mantide,  McLaren F1 GTR, Porsche 911 GT1, Pagoni Zonda Cinque, Audi R15 TDI bei keletas F1 bei NASCAR automobilių.
Ferrari Goodwood‘o festivalio fanams pristatė savo tris naujausius superautomobilius – Scuderia Spider 16M, 599 GTB Fiorano su HGTE paketu bei baby California. 510AG (375kW) varomas Scuderia Spider Hillclimb įveikė per pakankamai įspūdingas 59sek (kitos dvi ferari pasirodė šiek tiek prasčiau). Ferrari Scuderia Spider pasirodymą galite pasižiūrėti žemiau pateiktame video.