Gembala pristatė dar vieną savo kūrinėlį. Tai – Mirage GT Gold Edition. Šis modelis, kaip ir prieš tai pasirodę Mirage GT, Mirage GT Carbon Edition bei Mirage GT Matt Edition, yra pagamintas ant Porche Carrera GT platformos.
Kaip jau sufleruoja pats pavadinimas, Gold Edition yra pažymėtas aukso spalvos akcentais ant ratų, veidrodėlių, oro ėmiklių, šoninių spoilerių bei buferių. Viduje taip pat tęsiama „auksinių prisilietimų“ tema, kuri paliečia prietaisų skydelį, centrinį valdymo pultą, durų rankenas, pavarų svirtį bei vairą.
Tam, kad automobilis būtų ne tik gražus, bet ir praktiškas, Gemballa siūlo HLS pakabą, kurios dėka automobilis gali paaukštėti 45mm, todėl Mirage lengviau įveikia „gulinčius policininkus“ bei lengviau įvažiuoja į stovėjimo garažus.
Energija Mirage GT Gold Edition modeliui tiekiama iš masyvaus V10 variklio, gaminančio 650AG ir pasižyminčio 630Nm sukimo momentu. Tai leidžia Gold Edition iki 100km/h įsibėgėti per 3.7sek, nuo 0km/h iki 200km/h – per 9.7sek ir pasiekti maksimalų 335km/h greitį.
Nors kol kas oficialiai neskelbiama, manoma, kad Gold Edition gali kainuoti daugiau nei 300.000 EUR.