Vokiečių tiuningo kontora G Power gegužės pradžioje išplatino pranešimą, kuriame, be visų kitų gerų naujienų,  teigiama, kad jų patobulintas M6 pasiekia didesnį nei 370km/h greitį, kas, iš esmės,  reiškia, kad G-POWER M6 HURRICANE CS yra greičiausia BMW Coupe versija pasaulyje.

Deja, kompanija, pranešime spaudai nepaminėjo, kur ir kada jie pasiekė tokį greitį, taip pat, beje, nenurodė, koks tikslus greitis buvo pasiektas. Tikėkimės, kad šios kompanija artimiausioje ateityje pateiks daugiau informacijos.

Kas gi dar žinoma apie šį aparatą? Žinoma nedaug, bet bent jau pagal tai, kas žinoma tikrai galima patikėti, kad greičio rekordas realus. Taigi, G-Power BMW naudoja tą patį V10 SK III RS variklį, kurį naudojo ir M5 Hurricane CS, prie jo “prisukti” du turbo kompresoriai, taip pasiekiama 750AG. Beje, M5 Hurricane maksimalus greitis buvo 367,6 km/h ir buvo pripažintas greičiausiu metų sedanu ;). Atsižvelginat į tai, kad M6 pasižymi geresne aerodinamika nei sedanas – 370km/h atrodo ne toks jau nepasiekiamas barjeras.

Sukimo momentas, pasiekiamas ties 5 000 aps/min siekia 600 Nm. Žinoma, G-POWER M6 verisja yra gerokai išlengvinta, bei bus parduodama su karboniniu “wide body kit'u”, pakeistas išmetimas, sėdynės, pakaba, ratų arkų forma, gale naujas difuzorius, galinis spoileris, stabdžiai ir dar daug įvairų smulkmenų.

Beje, šito monstro spidometro maksimali padala – 400km/h ;)

Ai, vos nepamiršau – kainos prasideda nuo 360 000 EUR. Jei nusipirksite - būtinai praneškite ;).