SV Motors sukūrė tai, kas, pasak jų, yra viena iš labiausiai vykusių „santuokų“ superautomobilių klasėje. Iš Chevrolet Corvette C6 jie paėmė variklį ir įmontavo jį į pagal spec užsakymą pagamintą kėbulą, kuris šiek tiek primena Alfa Romeo 8C Competizione. To rezultatas – SV 9 Competizione.
Kūrėjai automobiliui norėjo suteikti kiek įmanoma daugiau itališko stiliaus. Nors išorė ir primena Corvette C6, priekis, stogas ir automobilio galas yra suformuoti taip, kad atrodytų kuo panašesni į 8C Competizione.
Nors kai kuriems SV 9 Competizione modelis gali pasirodyti kiek per daug išpūstas, kūrėjų tikslas kuriant automobilio formas buvo vienas – efektyvumas. Svarbiausia čia – optimalus aerodinaminis efektyvumas, išsaugant itališkus bruožus. Automobilio priekis orą paskirsto taip, kad automobilis „prisiklijuotų“ prie žemės. Šį efektą sustiprina du oro ėmikliai, sumontuoti variklio gaubte. Priekinės grotelės veikia kaip oro „padavėjas“ aušinimo sistemai.
Didžioji dalis SV 9 C detalių yra pagamintos iš anglies pluošto ir kartu su kitomis medžiagomis leidžia sumažinti automobilio svorį maždaug 60kg (lyginant su standartine Corvette C6).
Planuojama, kad automobilis 100km/h greitį turėtų pasiekti per 4 sekundes, o ketvirtį mylios įveikti per 12 sek.
Variklio galia – 450AG ir 600Nm sukimo momentas. Šie rodikliai atsirado dėka SV modifikuoto oro paėmimo bei patiunintos išmetimo sistemos.
SV planuoja išleisti 1000 SV 9 Competizione vienetų, kurių kiekvieno kaina būtų apie 100K JAV dolerių. Taip pat planuojama, kad bus parengtas platus interjero detalių pasirinkimas, patenkinsiantis individualius asmeninius vartotojų poreikius.