Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport publikai pirmą kartą buvo pristatytas 2008 m. Kalifornijoje. Pirmasis šio prabangaus rodsterio modelis aukcione buvo parduotas už $2.19 milijono. 900 tūkst. iš tos sumos buvo paaukoti Pebble Beach kompanijos įsteigtam labdaros fondui.
Bugatti savo Grand Sport modelį žada išleisti ribotu kiekiu – tik 150 automobilių išriedės iš gamybinės linijos Prancūzijoje. Pirmieji 50 atiteks registruotiems Bugatti klientams.
Naujasis Bugatti automobilis, kai tik prasidės jo „masinė“ gamyba, taps greičiausiu atviru dviviečiu automobiliu pasaulyje. Jis bus varomas 16 cilindrų turbo varikliu, generuojančiu 1015 AG ir maksimalų 1250Nm sukimo momentą. Maksimalus standartinis automobilio greitis bus 407 km/h, bet bus ribojamas elektronikos iki 360 km/h.
Kadangi Bugatti Grand Sport neturi jokio „kieto“ stogo, tai vietoj jo, lietaus atveju, galima sumontuoti „minkštąjį“. Jis veikia kaip skėtis ir išsilaiko važiuojant ne greičiau nei 130 km/h.
Pirmųjų pardavimų tikimasi Liepą, kai jau bus nustatyta galutinė kaina, kuri turėtų būti ~ $ 1.96 milijono + mokesčiai bei transportavimo išlaidos.