Norite tikėkite, norite ne, bet yra atliktas toks tyrimas, kurio metu ir nustatyta, kad BMW vairuotojos dėvi seksualius apatinius.
100% pasitikėti šio tyrimo rezultatais kol kas nereikėtų, nes jis yra atliktas nepriklausomo tyrėjo tik Jungtinės Karalystės ribose, todėl rezultatai galiojančiais tik ten ir gali būti laikomi.
Tačiau kadangi ši tema yra pakankamai įdomi ir tokie tyrimų rezultatai, į kuriuos yra įtraukti automobiliai, moterys ir dar seksualus apatinis trikotažas tikrai praskaidrina nuotaiką, tai aš atskleisiu keletą esminių tyrimo detalių, kurios tikiuosi tikrai privers jus nusišypsoti.
Taigi, pasak tyrimo rezultatų, panašu, kad britės tampa „petrosuksualiomis“ vairuotojomis. Šis terminas žodyne apibrėžia asmenį, kurį seksualiai traukia ne žmonės, o naminiai gyvūnai... arba apibūdina asmenį, apsėstą automobilių. Reikia manyti, kad tyrėjai omenyje turi antrąjį variantą :)
Pagrindinis „petroseuksualių“ kelionės palydovas – muzika. Kaip parodė tyrimas, pasivažinėjimo metu dažniausiai klausoma daina – Queen „Don‘t stop me now“.
Be to, kad nustatyta, jog vyresnės nei 45 metų moterys (22 procentai) ir tos, kurios vairuoja BMW (27 procentai) yra linkusios dėvėti seksualų apatinį trikotažą, taip pat nustatyta, kad nei vienai tokiai moteriai nekyla problemų apibūdinant savo mašinas ar išvardinant skirtumus tarp, pavyzdžiui, kupė ir hečbeko.
Tačiau šis tyrimas ne vien apie moteris. Jame taip pat rastas ryšys tarp vyrų vairuotojų ir apatinio trikotažo... Cituoju: „vienas iš 20 (5 procentai) vyrų BMW vairuotojų dėvi stringus“.
Hm... kaži ar po tokių rezultatų matant BMW vairuojantį vyrą nekils minčių, ar tik jis ne su stringais? :D
Bet geriau jau galvokite apie seksualius apatinius vilkinčias moteris vairuotojas. Kad ir ne apie tokias jaunas, kaip kad norėtųsi... :)