„Universal Designs“ planuoja naujo apsauginio kostiumo motociklininkams gamybą. Bet kaip jau galite suprasti iš straipsnio pavadinimo ir iš nuotraukos, tai tikrai nebus tradicinis apsauginis kostiumas. Tai bus tiksli Batman‘o aprangos kopija, kurią vilkėjo Bruce Wayne filme „Dark Knight“.
„Universal Designs“ jau parengė specialų komplektą, į kurį įeina striukė, kelnės, batai ir pirštinės (o kurgi šalmas su Batman‘o ausytėmis? :) ).
Oficialiai licenzijuotas Batman‘o „dublikatas“ bus gaminamas iš itin atsparios įplyšimams ir aukštai temperatūrai Cordura medžiagos su Heavy Spandex intarpais (ši sunkesnė tampri medžiaga yra naudojama didelės avarinių situacijų rizikos srityse, o prisiderinimas prie kūno linijų suteikia patogumą ir palaiko didžiausią saugumą), su nuimamais, europos sąjungos reikalavimus atitinkančiais šarvais tiek striukėje, tiek kelnėse. Drabužių viduje – lengvasvoris pamušalas.
Nors šis kostiumas atrodo kiek grėsmingai, apie jo funkcionalumą kalbėti kol kas per anksti. Tačiau žinant, iš kokių medžiagų jis gaminamas, galima daryti prielaidą, kad tokiu apsirengus „lakstyti“ turėtų būti bent jau saugu. 
Šio kostiumo kaina kol kas neskelbiama, tačiau Batman‘o fanai jau dabar gali džiūgauti vien nuo minties, kad tokia apranga bus gaminama.
Įdomu tik, kiek bus išdrįsusių „tapti mirtinai kerštingu teisuoliu“ :)