Ar tu jau pasižymėjai savo dienotvarkėje birželio 14 dieną ? Dar ne!? Nedvejok ir subūręs savo draugus sudalyvauk orientacinėse varžybose. Šis jaudinantis renginys startavęs 2008 metais, jau skaičiuoja penktus metus, kai gali įdomiomis ir įtraukiančiomis užduotimis stebinti dalyvius. Kyla klausimas, ką reikės daryti?

 

Varžybų principas išlieka nepakitęs — kiekvienas dalyvaujantis ekipažas privalo įmintį organizatorių pateiktas mįsles ir kuo skubiau atlikti kurioziškas užduotis, tačiau tam nebus gana tik greito automobilio ar išmaniųjų technologijų — į pergalę dalyvius ves jų sumanumas, fantazija bei puikios žinios apie savajį miestą!

 

Susigundei dalyvauti? Nieko nelauk ir suburk daugiau nei dviejų žmonių komandą ir užregistruok ją renginio internetinėje svetainėje www. Rakursai.lt. Tavęs lauks ne tik nepamirštami įspūdžiai, tačiau ir puikūs prizai įsteigti renginio rėmėjų.

 

Tad, birželio 14 dieną griebk savo draugus, atriedėk su savo karietą į Jonavos gatvę 60 (Kaune) ir pasinerk į kupiną nuotykių vakarą! Renginio pradžia 19:30.