Nuo šiol autotransporto portale Autogidas.lt galima rasti visą susistemintą informaciją, kuri aktuali būsimiems arba esamiems vairuotojams, norintiems įgyti, prisiminti ar pagilinti savo žinias.

Portale atsirado nauja rubrika „KET“, kuri suskirstyta į keletą dalių. Pirmoji rubrikos dalis gali būti naudojama kaip mokymosi priemonė, nes joje pateikiamos visos šiuo metu galiojančios kelių eismo taisyklės, kelio ženklų ir ženklinimo pavyzdžiai.

Antroje rubrikos dalyje portalo lankytojai turi galimybę spręsti kelių eismo taisyklių testus ir įvertinti savo žinias. Tai puiki nuotolinio mokymosi programa, užtikrinsianti kokybišką pasiruošimą valstybiniam vairavimo teorijos egzaminui VĮ „Regitra”, nes klausimai atitinka pateikiamus egzamino metu. Norintieji spręsti testus gali rinktis apribotą nemokamą arba pilną mokamą testų versiją.

Trečioje Autogidas.lt „KET“ rubrikoje pateikiama informacija apie didžiąsias vairavimo mokyklas visoje Lietuvoje – nuo šiol viską galima rasti vienoje vietoje ir išsirinkti sau tinkamiausią mokyklą.

Norint pasiruošti vairavimo teorijos ir praktikos egzaminams, dažnai kyla daug klausimų, taigi Autogidas.lt ketvirtoje rubrikoje pateikia ir kitos naudingos informacijos apie egzaminų sąlygas ir taisykles, egzaminavimo padalinius, apie vairuotojų pažymėjimus, jų išdavimą, galiojimą bei pan.

Nedelskite – apsilankykite naujoje Autogidas.lt rubrikoje „KET“! Esamieji vairuotojai, patikrinkite savo žinias, ar dabar išlaikytumėte teorijos egzaminą? Būsimieji vairuotojai, pabandykite spręsti testą – pasimokykite, pagilinkite savo žinias.

Autogidas.lt informacija