Prieš pradedant peikti šį projektą kaip „visišką nesamonę ar nesusipratimą“, atkreipkite dėmesį, kad tai yra tik dizaino eskizas. Nors iš pirmo žvilgsnio ir gerokai trikdantis, šis konceptas visuomenės dėmesį nori patraukti ir būti vertinamas ne kaip tradicinis, o kaip visiškai naujas ir perspektyvus požiūris į automobilių transportą.
Čia taip nori ATNMBL koncepto kūrėjai. Man, kaip ir ko gero daugumai iš jūsų, šis konceptas neturi nieko bendro su automobiliais. Na bet žiūrime toliau..
Šis konceptas yra sukoncentruotas į interjero komfortą ir yra visiška priešingybė dabar kuriamiems automobiliams, kuriuose dėmesys skiriamas dideliam greičiui ir kuo didesniam arklių skaičiui. ATNMBL konceptas yra sukurtas kaip savaeigė elektrinė transporto priemonė, kurią keliuose būtų galima išvysti nuo 2040 metų. Pasak šio koncepto kūrėjų, pavadinimas yra kilęs iš žodžio „autonomobile“ ir reprezentuoja alternatyvų požiūrį į automobilių dizainą.
Turbūt jau pastebėjote, kad šiame automobilyje nėra nei vairo, nei stabdžių pedalo, nei vairuotojo sėdynės. Kyla natūralus klausimas – o tai kaip jis yra valdomas? Ogi pasitelkus GPS, Lidar, radarų ir akcelerometrų technologijas. Šis konceptas yra varomas keturiais elektriniais motorais, o papildomą energiją gauna iš ant stogo sumontuotų saulės baterijų.
ATNMBL koncepte yra sumontuotos 7 sėdimosios vietos,  dideli plokštieji ekranai, kuriuose galima stebėti įvairią kelionės informaciją, žemėlapius ar kitą pramoginę informaciją.
Šio koncepto kūrėjai – Mike ir Maaike pramoninio dizaino studija.