Ar gali atsitikti taip, kad legendinis F1 lenktynininkas Michael‘is Schumacher‘is grįš į savo dievinamą sportą, kuris, galima sakyti, buvo jam neįmanomai sėkmingas? Jei galima tikėti F1 apsėstos Europos spaudos pranešimais, tai septyniskart F1 čempionatus laimėjęs Schumacher‘is gali pakeisti Felipe Massa, kuris per Vengrijos Grand Prix kvalifikacinį važiavimą patyrė gyvybei pavojingą galvos traumą.
Ištrauka iš Luca Colajanni, Italų lenktynių komandos atstovo, pranešimo spaudai:
„Mes jau anksčiau minėjome, kad Schumacher‘is galėtų grįžti ir mums pagelbėti... Šiuo metu mes turime du Ferrari testuotojus (Luca Badoer ir Marc Gene), o Michael‘is yra kaip konsultantas. Kol kas su juo apie grįžimą nešnekėjome, tačiau taip tikrai gali atsitikti. Tačiau mes turime palaukti ir pažiūrėti, kas vyksta. Artimiausiomis savaitėmis Ferrari komandos vadovas Stefano Domenicali tikrai tai apsvarstys“.
Net ir pagal geriausią scenarijų, Massa neabejotinai nedalyvaus Europos ir Belgijos Grand Prix, po kurio keturių savaičių pertrauka leis Ferrari apsvarstyti visus įmanomus variantus. Schumacher‘io atstovė Sabine Kehm taip pat neatmetė galimybės, kad šis buvęs F1 lenktynininkas gali trumpam sugrįžti:
„Viskas priklauso tik nuo Ferrari. Pirmiausia jie turi nuspręsti, ką nori toliau daryti. Ir jei jie nuspręs paprašyti Michael‘io pagalbos, jie su juo pasikalbės ir jau tada pats Michael‘is spręs, ką daryti. Tačiau jo atsakymas gali būti tiek teigiamas, tiek neigiamas“.
Šiek tiek komplikacijų ir susirūpinimą jo grįžimu į F1 varžybas kelia fizinė Schumacher‘io sveikata, susijusi su vasarį patirta motociklo avarija.
Nepriklausomai  nuo to, ką Ferrari nuspręs pasodinti į laikinai atsilaisvinusią lenktynių kėdę, belieka palaikyti Schumacher‘į (man būtų itin smalsu, kaip jam sektųsi. Tiksliau ar sektųsi taip pat gerai, kaip ir prieš pasitraukimą) ir palinkėti Massa‘i greito ir visiško pasveikimo.

2009 07 30. Vakar vakare oficialiai buvo patvirtinta, kad Ferrari komandoje Schumacher'is pakeis sužeistą Massa visam likusiam 2009 sezonui.