2010 metų pradžioje Rolls-Royse ruošiasi išleisti šiuo metu tobulinamą visiškai naują modelį Ghost, gaminamą ant Phantom platformos. Tikimasi, kad šio automobilio gamyba padvigubins kasmet pagaminamų ultra prabangių automobilių skaičių. Šios naujausios sušnipinėtos Ghost modelio nuotraukos tik įrodo, kad jis yra stipriai įtakotas 2009 metų EX200 koncepcijos.
Iš esmės Ghost yra panašus į automobilį su moderniomis Rolls-Royse linijomis, o tokie elementai kaip iškeltas priekis, ištęstas variklio gaubtas ar elegantiškas automobilio galas suteikia šiam modeliui sportiškesnę išvaizdą.
Automobilio ilgis yra apie 5,399m, plotis 1,948m, o aukštis – 1,550m, tad jame laisvai gali važiuoti 5 suaugusieji. Galinės automobilio durelės atsidaro į kairę pusę.
Pasak šio automobilio dizainerių, jo interjeras bus itin neapkrautas. Kontrolė bus aiški, o svarbesnės funkcijos pabrėžtos chromuotos apdailos akcentais. Visas salonas bus dekoruotas tik geriausios kokybės oda ir medžiu bei jame įmontuotu nuotaikingu apšvietimu.
Automobilis bus varomas V12 6.6l varikliu su 8 bėgių pavarų dėže. Variklis gali būti ir šiek tiek mažesnis, nei esantis Phantom, bet vis dar toks pats galingas. Tikimasi, kad po kapotu slėpsis 500AG.
Gamyba prasidės šių metų pabaigoje, Goodwood gamybos linijoje, Anglijos pietinėje pakrantėje.