2010 metų Acura ZDX konceptas buvo pristatytas šių metų balandį New York‘e.
Išskyrus keletą nedidelių kosmetinių detalių, tokių kaip šiek tiek pakeisti priekiniai ir galiniai žibintai, kitokie ratlankiai, apatinio buferio ir interjero apdailos detalių dizainas, gamybai paruoštas modelis praktiškai nesiskiria nuo konceptinio.
Ryškesni dizaino elementai šiame modelyje – panoraminio stiklo stogas bei galinėse durelėse paslėptos rankenėlės.
Per pristatymą balandį nebuvo paskelbti techniniai automobilio parametrai. O dabar jau žinoma, kad penkiavietis ZDX bus siūlomas su 3.7l šešių cilindrų varikliu, pasižyminčiu 300AG ir 365Nm sukimo momentu, suporuotu su visiškai nauja 6 pavarų automatine transmisija.
Acura teigia, kad kai ZDX šią žiemą pasieks JAV prekybos taškus, automobilis bus siūlomas su trimis apdailos lygiais: ZDX, ZDX su „Technology“ paketu bei ZDX su „Advance“ paketu.
Visuose modeliuose bus įrengti panoraminiai stogai su pakeliama/nuleidžiama apsauga nuo saulės, interjeras „aprengtas“ rankomis apsiūta oda, sumontuota Bloetuoth jungtimi bei didelio galingumo audio sistema.
Kol kas automobilio kaina nėra skelbiama, tačiau japonijos gamintojas sako, kad ji tūrėtų būti kažkur tarp MDX prabangaus džipo bei RL prabangaus sedano kainų.