User
2010-01-31 19:50
kaip ten yra dabar su baltarusu vizom, gal kas baretes dabar? Kiek kastuoja? Gal kur pigiau zinote?
User
2010-02-02 08:33
o dar girdejau, kad pro siena su pilnu baku leidzia rik kas trecia diena pravaziuot, bet manau cia nesamone.
User
2010-02-03 13:46
ai pofik viska jau issiaiskinau, niekas nenori padet ir as niekam nepadesiu.
User
2010-02-03 17:48
2010-02-03
13:46 wrote:
ai pofik viska jau issiaiskinau, niekas nenori padet ir as niekam nepadesiu.
Siaip man idomu.. kur info gaut kaip ten istikruju yra? zadu lekt..
User
2010-02-06 15:32
kamazini nieko cia nepesi (kaip matau niekas nieko patart nenori), paciam viska reiks metadam tyka issiaiskint, pofik dauguma jau zinau. Kamazini brukstelk i [email protected] pabazarinsim.
User
2010-02-06 16:07
2010-02-02
08:33 wrote:
o dar girdejau, kad pro siena su pilnu baku leidzia rik kas trecia diena pravaziuot, bet manau cia nesamone.
tikrai nesamone, vaziuoja ir po tris kartus i diena, veza pilna baka kuro, dar 10litru i kanistra galima, 2 bonkes vodkes ir 2 pokelius cizu.va taip.viza men apie 300lt
User
2010-02-06 16:55
2010-02-02
08:33 wrote:
o dar girdejau, kad pro siena su pilnu baku leidzia rik kas trecia diena pravaziuot, bet manau cia nesamone.
2010-02-06
16:07 wrote:
tikrai nesamone, vaziuoja ir po tris kartus i diena, veza pilna baka kuro, dar 10litru i kanistra galima, 2 bonkes vodkes ir 2 pokelius cizu.va taip.viza men apie 300lt
Nu dekui, bet su tuo praleidimu 3 kart dienon, tai muset ten jiems blatavot reik..
User
2010-02-07 20:51
na kiek ieskojau niekur zaprieto neradau
User
2010-02-07 20:53
viza uz 250 padaro, o idomu kiek galeciau dar visokio sudo legaliai pro siena prasivezt, na pvz. saldainiu, cukraus, langu plovimo skyscio ir t.t.
User
2010-02-07 21:11
kad tik butu, kas ta kura pirktu, nu..
User
2010-02-08 09:39
kam reikia vizu rasykit i email [email protected] duosiu kontaktus kur nebrangiai daro.
User
2010-02-25 12:58
User
2010-03-23 18:27
va va , greit paris dar pasireklamuok, arba prikolini specialiai , nors nemanau
Your message |
|