Marotti konceptas – atvirkščias triratukas, tik kad su kėbulu, iš Lenkijos. Taip šiek tiek su pašaipa galima apibūdinti šį automobilį.
Apie Marotti pasirodžiusiame video galima matyti, kaip yra piešiamas lėktuvų įkvėpto automobilio eskizas, kaip jis atrodo jau pagamintas ir kaip atliekamas bandomasis važiavimas.
Žiūrint iš priekio į stovintį Marotti, šis automobilis atrodo visai neblogai. Tačiau žiūrint į šį konceptą iš šono ir apžiūrinėjant jį važiavimo metu, jis gali pasirodyti kaip savotiška sportinio automobilio ir segway‘ėjaus kombinacija. Ar tai yra gerai, ar blogai, spręsti jums.
Atsižvelgiant į mažą automobilio svorį, kuris yra vos 440kg, galima teigti, kad jo galia yra pakankamai didelė. Automobilyje naudojamas 750cc Honda V4 variklis su sekvencine 6 pavarų greičių dėže ir 100AG.
Beje, o kai kam gal ir deja, automobilio dizainą numatoma toliau vystyti. Tai reiškia, kad galutinis jo variantas gali būti visai kitoks, nei šis pristatomas. Tai gal ir nėra pati geriausia idėja, nes šis triratis Marotti konceptas, pagal pirminę idėją, yra skiriamas tik keletui žmonių, o ne plačiajai visuomenei. Tad jis ir turi būti išskirtinis. Toks šiuo metu ir yra. Gali būti, kad tik kol kas...