Autogidas su Tramontana R-Edition jus supažindino dar vasarį. Šį kartą darbo ėmėsi penktosios pavaros vyrukai ir jūs galite pasižiūrėti, kaip šis automobilis atrodo trasoje.
Šis ispaniškas žvėriukas didžiuojasi važiuokle, 100% pagaminta iš anglies pluošto, dviejų turbokompresorių AMG 5.5l V12 varikliu su 720AG ir įspūdingu 1100Nm sukimo momentu. Automobilis sveria 1100kg ir atrodo kaip F1 automobilis, sumodeliuotas Robotech‘ui (mokslinės fantastikos animacinis filmukas).
100km/g greitis pasiekiamas greičiau, nei jūs spėtumėte įlipti į automobilį :), t.y. per 3.6sek, o maksimalus jo greitis – 325km/h.
Tramontana R Edition yra ne tik kad brangesnis, nei galite įsivaizduoti (kaina viršija milijoną litų), bet kiekvienas jo modelis yra pritaikytas jo šeimininkui. Tai yra dvivietis automobilis, kuriame keleivis sėdi už vairuotojo.
Tačiau beprotiškiausias dalykas (aišku gerąja prasme) slypi įrankių juostoje. Čia yra du mygtukai, iš kurių vienas yra pažymėtas kaip „įprastas“ ir su juo automobilis išspaudžia „vos“ 550AG, o kitas yra pažymėtas kaip „720AG“. Kiek arklio galių automobilis išspaudžia su šio mygtuko paspaudimo sakyti turbūt nereikia :)
Žemiau pateikiamas video, kaip penktosios pavaros vyrukai išbandė šį monstriuką.