Bugatti Automobiles S.A.S., dukterinė Volkswagen Group įmonė, yra vienas iš prekinių ženklų, šiemet švenčiančių savo šimtmetį. Siekiant padidinti šventinę nuotaiką, šį savaitgalį vykusioje Pebble Beach Concours d‘Elegance prekybai paruoštų klasikinių automobilių parodoje Bugatti pristatė savo ypatingai progai skirtą Grand Sport, pavadintą Sang Bleu. Kiti modeliai Grand Sport grupėje yra Sang Noir, Bleu Conteneire ir Fbg par Hermes.
Sang Bleu modelis yra paremtas bestogio Grand Sport kėbulo konstrukcija, o jo dviejų spalvų nudažymas išgaunamas ne naudojant dažus, o dvi skirtingas kėbulo medžiagas.
Anglies pluoštas ir aliuminis yra dvi kontrastuojančios medžiagos, kurios, pasak Bugatti, įkūnija pagrindines meno, formos ir technologijų vertybes. Spalvos, pasirinktos kėbului, buvo „bleu“, mėlyna – iš čia ir automobilio pavadinimas, ir tam panaudotas anglies pluoštas, o aliuminis buvo tiesiog nupoliruotas. Dideli ratlankiai yra pabrėžti tamsiai mėlyna spalva.
Siekiant sukurti harmoningą ir elegantišką apdailą, interjere buvo panaudota Gaucho oda. Iš esmės tokia apdaila buvo skirta pagrinde Pebble Beach publikai.
Po kapotu – toks pats variklis, kaip ir kituose Veyron modeliuose – V16 su 1001AG (736kW) ir 1250Nm sukumo momentas.