Tinkamai nufotografuokite.

Nuotraukoje turi matytis visas automobilis. Automobilį nufotografuokite iš visų pusių, taip pat nepamirškite nufotografuoti ir automobilio salono. Svarbu tinkamai nufotografuoti automobilio vidų. Iš salono išimkite nereikalingus daiktus (monetas, gertuves, rankų kremus, servetėles ir pan.).

Patartina nufotografuoti ir automobilio defektus, taip pirkėjui parodysite realų automobilio vaizdą ir suteiksite daugiau informacijos apie esamą automobilio būklę.

Fotografuokite nuplautą automobilį, taip pat prieš fotografuojant nepamiškite išvalyti automobilio salono.

Fotografavimui pasirinkite tinkamą vietą bei foną. Labiausiai tinka neutralūs fonai: tuščios stovėjimo aikštelės, didelės erdvės su vienspalvėmis sienomis ir pan. Nepamirškite atkreipti dėmesį į krentančius šešėlius. Nuotraukoje neturėtų matytis fotografuojančiojo šešėlio.

Tinkamiausias laikas nuotraukoms – ankstyvas rytas, metas kuo arčiau saulės laidos bei apniukusi diena. Fotografuodami tokiu metu išgausite geriausią rezultatą.

Gražios nuotraukos padidina tikimybę, kad potencialus pirkėjas paskambins būtent Jums, o ne kitam tos pačios markės automobilio savininkui.

Tinkamai aprašykite parduodamą automobilį.

Skelbime nurodykite kuo daugiau informacijos, apie automobilį, kurį parduodate.

Įvardinkite automobilio privalumus, komplektacijos ypatumus, praverstų ir įrangos sąrašas. Jei Jūsų automobilis modifikuotas ar turi kokių nors išskirtinumų, būtinai tai paminėkite.

Parašykite kokie dokumentai pridedami prie automobilio: serviso knygelė, vartotojo vadovas ir pan. Pirkėjui gali būti aktuali informacija, kur ir kaip buvo tvarkytas, prižiūrėtas automobilis, todėl būtų puiku jei esant galimybei galėtumėt pateikti tokius dokumentus kaip serviso sąskaitos, turėtų eismo įvykių nuotraukos ir pan.

Aprašyme paminėkite ir automobilio trūkumus, kad su potencialiu pirkėju susitikus prie automobilio neliktų netikėtų staigmenų.

Kuo daugiau informacijos apie automobilį pateiksite, tuo didesnė tikimybė, kad sulauksite potencialaus pirkėjo skambučio.

Tinkamai nustatykite automobilio kainą.

Pasižiūrėkite kokia šios dienos Jūsų parduodamo automobilio rinkos kaina. Nustatykite konkurencingą kainą.

Nufotografavote, aprašėte ir nusimatėte kainą? Jūs pasiruošę įkelti skelbimą.

Autogidas.lt portale kasdien parduodama daugiau nei 500 automobilių. Prisijunk prie pardavusiųjų!