Pastarąjį kartą, kai autogidas rašė apie Gumpert Apollo Speed modelį, nebuvo išplatintos jokios nei oficialios, nei neoficialios šio automobilio nuotraukos. Bet slaptų automobilių šnipai nebūtų šnipai, jei nesugebėtų nupaparacinti net ir labai slepiamų modelių (kadangi šiuo atveju Apollo Speed nėra užmaskuotas, tai drįsčiau abejoti, kad gamintojai jį labai slepia, na bet...).
Pirmą kartą Speed modelis buvo pristatytas kovo mėnesį per Ženeos automobilių parodą, kaip greitesnis Apollo Sport bei Apollo Race įpėdinis.
Speed modelį nuo ankstesniųjų Apollo automobilių skiria didesnės ratų arkos, unikalūs galiniai žibintai bei nauji oro ėmikliai. Apollo Speed yra „papuoštas“ padidintų matmenų stacionariu galiniu spoileriu ir ant stogo sumontuota oro įsiurbimo sistema. Standartinis Apollo Speed modelis apima anglies pluošto ir aliuminio dugną, reguliuojamas sklendes, 19 colių aliuminio ratlankius bei 378mm ventiliuojamus stabdžių diskus.
Bet kuriuo atveju Speed modelis, pastebėtas ir nufotografuotas Niurburgringo strasoje, Vokietijoje, dar toli gražu nėra baigtas, nes specialūs testavimo įrenginiai sufleruoja, kad Gumpert‘o inžinieriai vis dar reguliuoja ir tobulina automobilį.
Kaip jau buvo minėta anksčiau, energija šiam automobiliui bus tiekiama iš Audi 4.2l V8 variklio su dviem turbokompresoriais, išvystančio 800AG (597kW) ir 900Nm sukimo momentą. Ratus suks 6 pavarų dėžė su dviem sankabomis, ir, remiantis Gumpert paskleista informacija, šis žvėriukas 100km/h pasiekia vos per 3.0sek. Na o iki 200km/h įsibėgėja per 8.9sek, bei išvysto maksimalų 360km/h greitį.

Nuotraukos iš motorauthority.com