Tai jau penktosios kartos Legcy. Naujasis kontrobandininkų favoritas bus pristatytas tik Niujorko auto parodoje, bet keletą techninių detalių ir fotografijų Subaru padalino jau šiandien.  

Štai ką rasime naująjąme automobilyje: Tai boxer tipo variklis, simetrinė AWD, po pristatymo parodoje Legacy bus galim nusipirkti su trijų rūšių varikliais. Pirmasis 2.5i su 170AG ir 230Nm sukimo momentu be turbinos, pavarų dėžė – 6 bėgių rankinė. Kiek vėliau bus galima įsigyti 2.5GT turbo su 265AG ir 350Nm sukimo momentu. Ir trečiasis – 3.6R su nauja 5 bėgių automatine pavarų dėže, 256AG ir 335Nm sukim momentu. Beja, Subaru pažymi, kad transmisija palyginu su senuoju Legacy tapo lengvesnė net 25kg.

Dar naujasis modelis bus 35mm ilgesnis 90mm platesnis 80mm ilgesnis. Taip pat rasime elektroninį rankinį stabdį, naujovišką subaru trijų stipinų vairą, ABD, EBD na ir elektroninę stabilumo sistemą.

Kol kas modelis pristatomas JAV rinkai. Pažiūrėsime ką Subaru pasiūlys europai.

 

Beje kazkodel mane kankina jausmas, kad šitas galines faras aš jau kažkur mačiau... gal Lexus'e kažkuriam... pasidalinkit savo mintimis komentruose.