Birželio viduryje plačiajai visuomenei turėtų būti pradėta pardavinėti nauja Renault Twingo Art kolekcija, kuri bus išleista tik 800 vienetų.
Naudojant šiek tiek geresnę "inkjekt" spausdinimo sistemą nei namuose ar ofise naudojami spausdintuvai, Art kolekcijos mašinų apmušalai bus papuošti vienu iš kelių skirtingų piešinių. Nors šis procesas nėra kažkas nepaprasto, Renault tvirtina, kad tai pirmas kartas Europoje, kai ši technologija bus panaudota automobilio interjerui kurti. Nors šioje srityje neesu ekspertė, tačiau lyg ir atgaminu, kad panašus procesas jau buvo panaudotas kuriant Fiat 500 Diabolik...
4 dizaineriai buvo paprašyti sukurti eskizus, kuriuos būtų galima naudoti kuriant Art kolekcijos apmušalus. Iš jų buvo pasirinkta Christina Drejenstam, sukūrusi eskizą „Veidai“. Apibūdindama savo darbą ji teigia, kad ši jos iliustracija yra jausminga modernios moters išraiška, o linijų paprastumas priverčia akcentuoti žadinančias jausmus detales.
Visos Art kolekcijos mašinos puikuosis perlamutrine juoda išorės spalva. Deja, ši pasirinkimo stoka labiau liūdina nei džiugina... Nors mašinų vidus ir žada būti asmeninės išraiškos išbandymu.
Pirkėjai Prancūzijoje savo užsakymus galės pradėti teikti nuo Birželio 15 dienos. Renault Twingo Art kolekcijos 1.2 litro mašiniuko su mažos taršos benzininiu varikliu kaina prasidės nuo 12,050 EUR, na o už papildomus 1,600 EUR pirkėjai galės įsigyti dar mažesnės taršos automobilį su dCi 65 dizeliniu varikliu.
Mmm... Ir aš tokios noriu. O gal būtų galima turėti saloną su Vin Diesel? Berniukam tuo tarpu turėtų patikti olialia pupyčių ar tai Pamelos Anderson krūtinės atvaizdai, ane? :) Galėtų ir LT kas nors tuo užsiimti...

Diana