Krizė ar ne krizė, tiuningo specialistai “nemiega”… Kaip nemiega ir vartotojų, laukiančių kažko naujo savo turimam automobiliui, apetitas. Ir kartais net nesvarbu, kas į tiuningo paketą įeina – vien tik interjero ir išorės dizaino patobulinimas, ar galios padidinimas.
Jeigu yra manančių, kad Audi TT RS su 340AG nėra pakankamai jaudinantis reikalas, tai tiuningo specialistai mcchip jiems turi puikų pasiūlymą – kompiuterinį variklio patobulinimo paketą. „Chip tuning“ paketas prie Audi TT turimų 340AG prideda dar šiek tiek. Jei tiksliau – 40 arkliukų.
Taigi „chip tuning“ paketas maksimalią automobilio galią padidina iki 380AG ir 550Nm sukimo momento. Mcchip tai vadina pirmuoju lygiu, kas reiškia, kad ateityje sulauksime bent jau antrojo lygio su 400AG arklių po kapotu. Tiuningo specialistai taip pat sako, kad šis antrasis lygis jau yra vystymo stadijoje.
Na bet automobilio patobulinimai „chip tuning“ paketu nesibaigia. Mcchip prisilietė ir prie automobilio išorės, sumontuodami 20 colių Cargraphic ratlankius, „aprengtus“ 255/30 R20 Continental padangomis.
Visi, kas perka tokius paketus, puikiai žino, kad tenka susimokėti už kiekvieną papildomą arkliuką. Ir tikrai nemažus pinigus. Šiuo atveju stebina tai, kad pirmojo lygio macchip paketas siūlomas už pakankamai nedidelę kainą – 899 EUR. Tačiau smagioji dalis čia ir prasideda. Po beveik dykai gauto variklio patobulinimo paketo, ratlankių ir padangų kaina gali įvaryti šiokį tokį šoką, nes tada visas komplektas jau kainuoja 6600 EUR.
Pateiktame video galite matyti, kaip yra išbandomi abu paketai – tiek su 380AG ir 550Nm sukimo momentu, tiek su 400AG ir 600Nm sukimo momentu.