Jei klausytis naujausių gandų – tai Lamborghini ruošiasi atsisveikinti su Muricielago ir Reventon Roadster bus Muricielago gulbės giesmė.

Labai ribotos serijos Reventon buvo pagamintas naudojant LP640 kaip bazę, o Reventon Roadster turbūt bus dar „kietesnis“, nes jų bus pagaminta viso labo 9 vienetai.

Automobiliui jėgos suteiks Lamborghini V12 6.5l variklis, kuris „gamina“ 670 AG ir 660Nm sukimo momentą.

Paskutiniu metu kažkaip labai daug naujienų apie Lamborghini. Prieš keltą savaičių jie pristatė LP 670-4 SuperVeloce (pats greičiausias Lamborghini automobilis). Prieš tai Estoque pristatymas. Įdomu – kas toliau.

Beje, grįžtant prie Reventon Roadster. Tai jei planavote įsigyti – jau pavėlavote, nes tie patys gandai teigia, kad pradiniai įnašai jau padaryti ir devyni laimingieji jau laukia savo automobilių. Reventon Roadster kainos neskelbiamos, bet už Coupe versiją klientai „suplojo“ po 1mln EUR, o roadsteris, kas be ko, kainuos kur kas daugiau.

Beje, kai kas mano, kad tokie automobiliai yra puiki investicija. Pasirodo septynis iš Reventon'ų kažkas nupirko perpardavimui. Ir bando juos parduoti po ~1.5 mln. Skelbimus galite pasižiūrėti čia.

Foto galerijoje Lamborghini Reventon