Nors Kumho ir neturi jokių intencijų „įšokti“ į automobilių gamybos verslą, Korėjos padangų gamintojas nusprendė panaudoti savo dizainerio Rob Dolton įgūdžiais bei gebėjimais ir sukurti, kaip gali atrodyti rytojaus džipai. Rezultatas – Fortis, trijų durų crossover‘is, pilnai varomas elektra, su keturiais motorais po 100AG ant kiekvieno rato.
Dizaineris tikina, kad sistema užtikrina maksimalią off-road trauką, elektroninę stabilumo sistemą ir nusileidimo šlaitu kontrolę. Tuo tarpu variklio konfigūracija užtikrina lengvą perėjimą tarp 4WD, 2WD, FWD bei RWD. Elektriniai motorai yra maitinami ličio jonų baterijų paketu, kuris gali būti įkrautas tiek namie, tiek darbe, tiek papildymo stotelėje.
Kaip ir galima buvo tikėtis, tai padangų gamintojo sukurtas automobilio konceptas gali didžiuotis novatoriška padangų technologija. Protektoriaus raštas gali būti reguliuojamas (teoriškai kalbant) taip užtikrinant optimalų našumą tiek kelyje, tiek bekelėje.
Fortis dizaineris Dolton taip pat rado būdą, kaip panaudoti panaudotas padangas. Koncepto buferiai, durys bei galinės durelės yra gaminami iš perdirbtos padangų gumos.