Naktį daug kur buvo lijundra, vėliau pasnigo, vietomis pustė. Oro sąlygos išlieka permainingos: daugelyje vietų dulksna pereina į lijundrą, ją keičia nežymus sniegas ar šlapdriba. Daug kur vis dar pažeme pusto.

Magistraliniai keliai beveik visur buvo barstomi ir naktį, daug kur barstomi pakartotinai, taip pat barstomi ir papustytose vietose valomi krašto keliai. Šių kelių dangos įvairios: šlapios, provėžotos, vietomis padengtos sniego sluoksneliu, o po juo pasitaiko ledo, vietomis yra sniego liežuvių. Slidu.

Rajoninių kelių dangos įvairios: padengtos prispaustu sniegu, provėžotos, pasitaiko sniego liežuvių, daug kur apledėjusios. Eismo sąlygos šiuose keliuose išlieka sudėtingos.

Šilutės rajone apsemtas krašto kelio Nr. 206 Šilutė-Rusnė 7-ame km esantis 440 m ilgio ruožas. Vandens gylis 55 cm. Lengvieji automobiliai apsemtu ruožu perkeliami specialia valstybės įmonės "Klaipėdos regiono keliai" technika. Šiame rajone taip pat apsemti ir yra neišvažiuojami dvylikos rajoninių kelių ruožai, viso - 31,27 km. Vandens gylis - nuo 10 iki 60 cm.

Pagėgių savivaldybėje apsemti ir yra neišvažiuojami septinių rajoninių kelių ruožai. Viso - 48,9 km. Vandens gylis - nuo 65 iki 110 cm.