Socialiniuose tinkluose pasklido nuotrauka, kurioje užfiksuota, kaip senos GAZ-3102 „Volgos“ vairuotojas ruošiasi tempti prabangų amerikietišką „Tesla Model X“ elektromobilį.

Rusai nepraleido progos pasijuokti iš tokios situacijos. „Elonai Muskai, kaip tau tai patinka“, – taip į žinomos kompanijos įkūrėją kreipėsi internautai. 

Šalia patalpintos nuotraukos nepateikiama papildomos informacijos apie tai, kas gi nutiko brangiam automobiliui. Visgi sprendžiant pagal žiemiškas sąlygas, problema greičiausiai bus susijusi su išsikrovusia baterija.

„Model X“ gali turėti iki 100 kilovatvalandžių talpos bateriją, su kuria elektromobilis gali įveikti 475 kilometrų atstumą.  Įamžintas vaizdas primena įprastą pagalbos kelyje situaciją, tačiau kai kam tai atrodo visiškai nesuvokiama.

„Tai tikrai pokštas. Ar manote, kad žmogus, kuris už automobilį gali sumokėti 150 tūkst. dolerių (130 tūkst. eurų) taupys nekviesdamas techninės pagalbos?“ – klausė vienas internautas. 

Žmonės taip pat atkreipė dėmesį, kad su 90 AG galios benzininį variklį turinčia „Volga“ įkalnėje tempiant 2400 kilogramų sveriantį elektromobilį, gali kilti problemų.

Šaltinis: http://technologijos.lt