Daugelis iš mūsų galime tik įsivaizduoti, kokia didi diena turėtų būti ta, kai namo parsivarytume naujutėlaitę Chevrolet Corvette Z06. Na o jau nusivylimą, pyktį ir panašius neigiamus jausmus įsivaizduoti kur kas lengviau, kai atsitinka tai, kas nutiko vienai porelei.
Taigi. Vieną lietingą dieną porelė nuvyko su žmonos 9 mėnesių senumo Genesis į Chevy atstovybę ir nusipirko naujutėlaitę Z06. Keliaujant namo, žmona važiavo vyrui iš paskos.
Vienoje vietoje pasitaikė greičio ribojimas, vyras ne iš karto per stiprų lietų jį pastebėjo ir staigiai spustelėjo stabdžius. Žmona, deja, apribojimo irgi nematė ir, dar labiau deja, nespėjo nuspausti savo automobilių stabdžių ir „vožėsi“ į vos valandos senumo Z06 užpakalį. Lyg to dar būtų maža, vyras dar „pastūmėjo“ priekyje važiavusį automobilį.
Genesis žala buvo įvertinta 16.000 JAV dolerių, iš kurių 2.000 vien už priekinius HID žibintus. Chevy Corvette Z06 žala įvertinta 10.000 JAV dolerių, iš kurių 2.000 už anglies pluošto buferį.
Laimei įvykio metu niekas rimtai nenukentėjo. Tačiau reikia manyti, kad porelės tai neguodžia. Nuotraukose galite „pasigrožėti“ įvykusiomis „skerdynėmis“.