Ar kada nors jus yra aplankęs jausmas, kad automobilių aptarnavimo serviso meistras knaisiojasi po jūsų asmeninius daiktus? Galbūt po remonto netgi kelių monetų trūksta? Vyrukas vardu Jason‘as apie tokias situacijas žino viską. Netgi, sakyčiau, per daug gerai žino.
Porą kartų po to, kai jis nuvežė savo Toyota Tundra į oficialią atstovybę pagal garantiją priklausančiam patikrinimui, pastebėjo, kad jo automobilyje trūksta smulkių pinigėlių. Pirmą kartą dingo apie 10 JAV dolerių, kitą kartą daugmaž pusė minėtos sumos.
Nukentėjusysis savo problemas laišku išdėstė vadybininkui, tačiau jokio atsako nesulaukė. Todėl kai atėjo kitas priklausantis patikrinimas, jis į savo Toyota‘os keleivio pusės dureles įmontavo slaptą kamerą. Ir tai, ką ta kamera nufilmavo – neįkainojama.
Viename video technikas prieina prie mašinos, pasižymi nuvažiuotą atstumą ir tada knisasi prie raktų prikabintame vaistų buteliuke. Jis tabletes išsipila ant delno, pauosto, supila atgal į talpą ir tada dar lyžteli savo delną. Prieš išeidamas jis dar patikrina vairuotojo pusėje esančią dėtuvę.
Antrajame video iš minėtosios daiktų talpyklos yra paimamos 3 iš 6 ten buvusių monetų, kurių bendra vertė $0.75 (negi tikrai dėl tiek jam buvo verta teptis rankas?).
Buvo dar trečiasis video, bet gaila iš youtube jis buvo labai greitai pašalintas. Jame dar vienas technikas prie automobilio buvo prijungęs savo diagnostinį laptop‘ą, per kurį, pasak Jason, žiūrėjo tikrai ne automobilio parametrus... (atsižvelgiant į skambėjusį moterišką ir vyrišką balsus bei teksto turinį, greičiausiai tai buvo pornografinis filmukas).
Po šių užfiksuotų kadrų, užuot skundęsis tam pačiam vietiniam platinimo vadybininkui, DVD Jason‘as išsiuntė vietinei žiniasklaidai. Kopiją taip pat iššiuntė ir Toyota prekybos savininkui kartu su nusiskundimo laišku.
Iš karto po laiško visi, apšvarinę Jason‘o automobilį bei vadybininkas, nesureagavęs į ankstesnį jo skundą, buvo atleisti. Už patirtus nepatogumus Jason‘ui buvo pratęsta jo automobilio garantinė priežiūra.
Taigi, būkite atsargūs palikdami automobilį meistriukams ;)